Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 12. september 2000 kl 20.00 Hjelp - 3 kæll på scenen!

Hjelp - 3 kæll på scenen! (ttv)


NRK1 tirsdag 12. september kl 20.00
Hjelp - 3 Kæll på scenen!

3 kæll fra Østfold

Revygruppa \"3 kæll\", som består av Øivind \"Raymon\" Johannessen, Pål Nielsen og Atle Jensen, har lagt Østfold for sine føtter. Siden 1996 har de spilt for 65.000 mennesker i fylket. I kveld kan du se dem på NRK1 i et utdrag fra revyen \"3 kæll ute og velær\".

Utgangspunktet for de tre herrene har hele tiden vært Fredrikstad, der de spiller hele sommeren og holder byens sterke revytradisjon ved like. Fjernsynsversjonen av \"3 kæll ute og velær\" er basert på en forestilling som ble spilt sommeren 1998, og innspillingen er gjort i Fredrikstads eget revylokale Røde Mølle.

Raymon med venner
Med Øivind Johannessens landskjente figur \"Raymon\" i spissen spiller de tre kællane hva man kan kalle folkelig revy. I Østfold ler man gjerne av seg selv, og trekløveret pendler mellom utstrakt selvironi og den mest rendyrkede underbuksehumor uten å tråkke over grensen til det usmakelige.

I tillegg til Raymon får vi også møte hans to kamerater Reinert og Byland som går helt ned på gulvplanet med sine funderinger om alt og ingenting.

Med tre herrer på scenen er det naturlig nok \"mannen\" som er i fokus, og vi får møte figurene \"Rune Beige\" - en forsagt og stakkarslig speider, \"Per Ditlev\" - nettopp hjemkommet fra Kværner Innovations tur for ekte mannfolk og \"Arne Bajassen\" - en innpåsliten håpløs harryfigur som juger på seg damer.

NRK1 tirsdag kl 20.00

Bilde
Reinert (f.v.), Raymon og Byland, alias Atle Jensen, Øivind Johannessen og Pål Nielsen.

Lokalrevy formidlet av NRK Underholdning
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18 (sabine.hammari@nrk.no)