Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 9. februar 2004 kl 22.30 Store Studio

Oppladning til by:Larm

Anne Lindmo og Per Sundnes tyvstarter på by:Larm. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes tyvstarter på by:Larm. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Torsdag går by:Larm av stabelen i Bergen, og i dag tyvstarter Store Studio ved å la et av bandene som er med, spille live i studio. Valget falt på bergensbandet Lorraine.

Lorraine består av tre by:Larm-aktuelle bergensere som har fått glimrende kritikker for EP-en sin. De kaller musikken elektrorock, og sier at de vil tviholde på den betegnelsen til noen finner på noe bedre for dem. Dermed oppfordrer programleder Anne Lindmo og Per Sundnes alle som ser på Store Studio til å finne et uttrykk som er mer beskrivende.

Shooting Star
Anne og Per får også besøk av skuespiller Axel Hennie. Han kommer direkte fra filmfestivalen i Berlin der han har drukket champagne med fiffen. Hennie var Norges representant i European Film Promotions presentasjon av unge stjerner i Europa, en Shooting Star.


Om Store Studio
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil Store Studio sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Store Studio