Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 21. desember 2005 kl 20.55 Absolutt fabelaktig

Panikk i kulissene

Minnie Driver gjestespiller og viser seg å være en meget krevende dame. (Foto: BBC)
Minnie Driver gjestespiller og viser seg å være en meget krevende dame. (Foto: BBC)
Eddy har fått installert et såkalt "panikkrom" i huset sitt – komplett med det aller mest nødvendige: tv-overvåkning, brettspill og alkohol. Men hva skjer når hun og Patsy ved et uhell låser seg inne i rommet? Og hva har Minnie Driver med dette å gjøre?

Enhver velstående kvinne med respekt for seg selv bør ha et panikkrom i huset sitt i tilfelle innbruddstyver skulle bryte seg inn. Dette mener i alle fall Eddy, mens hennes noe mer praktiske datter stiller seg sterkt uenig til en slik ekstravaganse. Til ingen nytte, selvsagt.

Fin-fint besøk
Patsy tilbringer en minneverdig dag hos Jeremy og møter skuespilleren Minnie Driver. Hun viser seg å være ganske bortskjemt og krever å få gratis designerklær. Patsy overbeviser Minnie om at hun bør gå til Eddy for å få en leksjon i personlig styling.

Mens Minnie er på besøk hos Eddy, låser Patsy og Eddy seg ved et uhell inne i panikkrommet. Alkoholen blir raskt konsumert, så begynner de å studere Saffy på overvåkningskameraene. De håper de kanskje får avslørt noen av Saffys hemmeligheter…

Programmet er sendt tidligere.

Om serien
Edina (Eddy) og Patsy tilbake i fri dressur! Intet antrekk er for vågalt eller ingen hårfrisyre er for høy for de tilårskomne tenåringene. De mikser drinker og metaforer som aldri før.

I åtte episoder får vi følge damenes krumspring i mote- og kjendisverdenen. Eddys PR-firma er på gyngende grunn, men det er helt vanlig at grunnen gynger under Eddy (av helt andre årsaker), så hun lar seg ikke merke særlig med det. Patsy er til alles overraskelse, ikke minst sin egen, fortsatt moteredaktør i et større motemagasin. I denne serien ser vi at Eddys liv er i ferd med å endre seg dramatisk.

Innkjøpt komiserie 2003
Originaltittel: Absolutely Fabulous (Sesong 5)
Kveldens episode: Cleanin’
Produsert av: BBC
Med: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield, Jane Horrocks.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/90 95 53 64


LENKER
  • Les mer