Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 20. november 2006 kl 23.10 Store studio

Eliten, Parkour og opera

Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Anne Lindmo og Per Sundnes er programledere i Store studio. (Foto: Fredrik Arff)
Eksklusive elitemiljøer, fenomenet Parkour og en ny operastjerne står på menyen i Store studio i kveld. I tillegg kommer Vetle Lid Larssen, og svenske Anna Ternheim og spiller og synger.

Stefan Lundell er journalist i Sverige og har skrevet bok om Stureplan, utelivet i Stockholm for de rike og vakre, der elitistiske regler og nettverksbygging rår. Er denne vip-kulturen der status skal flashes, på vei til Norge? Det mener Camilla Bjørn, journalist i VG.

Per Sundnes introduserer fenomenet Parkour, som kort fortalt er klatring på vegger og hopping fra tak. Du har kanskje ikke opplevd det i bybildet selv ennå, men det skal godt gjøres å unngå å få det med seg i filmer, musikkvideoer og reklamer.

Silvia Moi er aktuell i Titus på Den Norske Opera og i Kenneth Brannaghs filmatisering av Tryllefløyten. Hun gjester Store studio i kveld, men kun for å snakke: Musikken står den populære svenske artisten Anna Ternheim for i kveld.

I tillegg kommer Vetle Lid Larssen for å snakke om sin nye bok "Kongen", en satirisk harselas med næringslivstopper.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er fremdeles programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen gleder de seg til nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2006)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no