Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 15. mai 2013 kl 19.45 Munter mat

Matbrødre i nytt kjøkken


De matglade brødrene James og Adam Price starter en ny sesong i nytt kjøkken. De har solgt sommerhuset, og utfolder seg nå i et topp moderne kjøkken der det garantert aldri kommer til å stå på utstyret.

Det første programmet er derfor dedisert til Det Nye Kjøkken. James og Adam kreerer lekre snacks og kalde drinker til de mange gjestene som er kommet for å innvie kjøkkenet.

I senere program introduserer de "kjøttfri dag" og disker opp med sine favoritt-vegetarretter. De lager en utsøkt piknikkurv, og de skal også ta seerne med på matlaging under åpen himmel.

Begeistring
De danske matbrødrene har sjarmert seg inn i seernes hjerter og mager både i hjemlandet og i de andre nordiske landene. Begeistringen for mat, og lysten til å få den til å inneholde mest mulig smaker, er den vigtigste råvaren i deres humoristiske matprogrammer, i tillegg til humor og selvironi.

Det hele krydres med absurde og humoristiske arkivklipp om matkultur før og nå. Det blir også overraskelser til dem som bare vil underholdes og more seg i godt selskap.

Oppskrifter og tips fra serien finner man på hjemmesiden:
Spise med Price

Dansk matserie (1:6) (2012)
Originaltittel: Spise med Price
Produksjon: DR
Programledere: James og Adam Price
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, 414 28 800
TV-seere kan kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900