Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 6. desember 2004 kl 23.10 Store studio

Annes siste sending på en stund

Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I kveld er det siste sending med Store Studio før jul, og det blir en stund til vi ser programleder Anne. Hun går ut i svangerskapspermisjon frem til neste høst. Hans Olav Brenner overtar for henne etter jul.

Ralph Myerz & the Jack Herren Band spiller live i studio. De har med seg Christine Sandtorp fra Ephemera som gjestevokalist.

I 2002 fikk Åse Kleveland, direktør for det svenske filminstituttet, en telefon fra en av verdens største filmregissører: "Hent hele skiten" sa Bergman. Dermed donerte han hele arkivet sitt, med gamle manus, bilder, skisser, notatblokker og filmer til Åse og Filminstituttet. Åse kommer til Store Studio for å fortelle om hvordan det er å forvalte arven etter en mann som fortsatt er i live, og om samarbeidet med berømtheten.

Den kritikerroste unge forfatteren Lars Ramslie, mannen bak blant annet "Fatso" og "Destroyer", kommer med boken "Ugly Bugly". Også han dukker opp i Store Studio.

Ny programleder
Vårens nye programleder, Hans Olav Brenner, er 26 år og i likhet med Anne Sandvik Lindmo har han bakgrunn fra NRK Radio. I tillegg driver han med teatersport, og han har spilt i serien "Djevelen holder lyset" som er produsert av NRK Drama.
Selv om Anne tar en pause, vil ikke Per Sundnes forsvinne fra skjermen. Han er på plass som popfaglig ansvarlig både i kveld, og i det nye året.


Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programleder: Anne Sandvik Lindmo
Popfaglig ansvarlig: Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10

Vises også i Nett-TV.LENKER
  • Les mer