Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 21. april 2006 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

En sprekk i pokerfjeset

Peter Church (Peter Phelps) i
Peter Church (Peter Phelps) i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Pokerlaget som Church er med i, blir robbet av kriminelle inntrengere. Men det er noe kjent med den maskerte mannen som holder politiagenten i sjakk med en pistol.

Politiagent Leo Flynn er med på en dekkoperasjon mot ransmannen Damien Broadbent. Det medfører at han må være med ham på et ran, denne gang for å ta potten til et pokerlag.

Church blir helt lammet da han gjenkjenner mannen bak masken som sin egen kollega Leo.

Ta den ring
Tilbake i spaneravdelingen forklarer Leo til Church hvordan det hele henger sammen. Og han gir Church tilbake en del av ransbyttet, en kostbar forlovelsesring.

Church tar med seg ringen hjem for å levere den tilbake til eier, men da hans samboer Anna kommer over ringen, misforstår hun og tror Church vil gifte seg med henne. Church føler seg så presset at han ikke klarer å fortelle henne noe annet.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "Cops and robbers"
Produsert av: Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer:  
  • Les mer: