Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 7. juni 2003 kl 19.55 Hvilket liv!

Susan eneste høne i kurven

Abi (Siobhan Hayes) flytter inn til familien Harper mens Janey er på universitetet. Ben (Robert Lindsay) og Susan (Zoë Wanamaker) har blandede følelser i den forbindelse (Foto: BBC)
Abi (Siobhan Hayes) flytter inn til familien Harper mens Janey er på universitetet. Ben (Robert Lindsay) og Susan (Zoë Wanamaker) har blandede følelser i den forbindelse (Foto: BBC)
Etter at tenåringsdatteren Janey har flyttet hjemmefra for å gå på universitetet, er Susan blitt den eneste kvinnen i huset – noe som begynner å ta på etter hvert. Da Abi, datteren til Bens fetter, flytter inn, ser Susan mer positivt på situasjonen.

Det er ikke bare Susan som savner Janey. Yngstesønnen Michael er redd for at moren vil gjøre ham til jente hvis hun fortsetter å spørre ham til råds om makeup og kjoler. Og det kommer neppe som noen overraskelse at Ben slett ikke er glad for den nye gjesten. Han ser Abi som en trussel mot den roen og freden han har lengtet etter i hele sitt ekteskapelige liv.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hjemme hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

Serien gikk på NRK1 også i fjor sommer, og fortsetter nå med nye episoder.

Britisk situasjonskomedie, serie 3
Originaltittel: "My Family"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey) og Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83