Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 29. september 2002 kl 22.40 Våre små hemmeligheter

Regelrett regelbrudd

Ikke så lur: Jason har problemer med å gi slipp på Alex, mens han samtidig prøver å ordne opp med kona. (Foto: Southern Star)
Ikke så lur: Jason har problemer med å gi slipp på Alex, mens han samtidig prøver å ordne opp med kona. (Foto: Southern Star)
I ethvert forhold er det en rekke uuttalte regler man bør følge – og ethvert regelbrudd får tøffe konsekvenser…

Jason gjør alt det man ikke bør gjøre etter at man har avsluttet et forhold – han fortsetter å legge seg etter Alex samtidig som han klamrer seg til sitt haltende ekteskap med Gabrielle. Det kan ikke gå bra!

Will får et plutselig anfall av prestasjonsangst da han havner til sengs med Sam. Han betror seg til Richie, men oppdager raskt at Richie ikke klarer å holde på en hemmelighet. Vennene får seg en god latter på Wills vegne, men latteren forstummer da Sam plutselig kaster seg over Will på en måte som slett ikke kan misforståes.


Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vekket enorm interesse innenfor et vidt aldersspekter i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes, og bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men hun har ingen suksess på kjærlighetsfronten. Inn i deres liv kommer Kelly, en sjarmerende, godhjertet jente som flytter inn på et ledig rom i leiligheten.

I en annen leilighet bor kjæresteparet Miranda og Richie, begge skuespillere. Miranda har store ambisjoner, men dårlig selvtillit. Richie står på terskelen til det store gjennombruddet. De deler leilighet med Will, som fremdeles tenker på sin eks, Leah.

Gabrielle og Jason bor ovenpå. Jason er advokat. Han og Gabrielle skal gifte seg, men utgangspunktet er dårlig. Gabrielle og Alex har vært bestevenninner siden de var åtte år gamle.

Australsk dramaserie
Originaltittel: ”The Secret Life of Us”
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan), Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Sidsel Linden(tlf. 23 04 98 41)