Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

SUPER søndag 6. januar 2013 kl 19.00 Barda

Rollespilldramaet Barda


Det magiske landet Barda er truet av en ond skyggekriger, og spillmester Kristian trenger hjelp fra modige eventyrere til å sende Skyggekrigeren tilbake til Tomheten.

I denne ti episoder lange serien skal vi til magiske Barda. Barda er et godt og fredfullt land, men nå er det truet av en ond kraft. Skyggekrigeren har nemlig kommet seg inn i Barda, og den forfølger landets mektigste kriger, krigerprinsesse Skave.

Spillmester Kristian er beskytter av Barda. Han trenger hjelp fra frivillige eventyrere som er villige til å reise inn i Barda for å gjennomføre en plan som skal sende Skyggekrigeren tilbake til Tomheten. De unge eventyrerne må hente frem alt de har av mot og kløkt for å gjennomføre sine oppdrag.

Krigerprinsesse Skave
I alt 20 eventyrere trengs for å gjennomføre planen, og i dag skal to av dem, Leah og Wiliam, gå gjennom den magiske portalen som fører dem inn i Barda.

Deres oppdrag er å bringe krigerprinsesse Skave i sikkerhet. Hun er utslitt og skadet etter å ha kjempet lenge mot Skyggekrigeren. Hun har klart å flykte, og det er viktig at Skyggekrigeren ikke får tak i henne.

Skave er den mektigste krigeren i Barda, og må holdes i skjul til hun er uthvilt og kan møte Skyggekrigeren til kamp igjen.

Klarer Leah og Wiliam å overbevise krigerprinsesse Skave om at de er på den gode siden?

Produsert av Dinamo Eyeworks
Presseansvarlig: Karoline Berg, tlf 901 08 954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice , tlf 815 65 900