Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 27. september 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Kjærestepar mot kjærestepar

Erik Jacobsen, Trine Svensen, Ivar Dyrhaug, Marian Aas Hansen og Kåre Conradi. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Erik Jacobsen, Trine Svensen, Ivar Dyrhaug, Marian Aas Hansen og Kåre Conradi. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I kveld blir det en ordentlig kjærlighetsduell i ”Beat for beat”. Ivar Dyrhaug har invitert to samboerpar til å konkurrere i musikkonkurransen. Kåre Conradi og Marian Aas Hansen møter Trine Svensen og Erik Jacobsen i høstens tredje program.

Kåre Conradi har den siste tiden gjort seg sterkt bemerket på flere hold. Han var blant annet Ari Behns forlover, og han var vert på kongelig varieté som brudeparet fikk i gave fra Trondheim kommune. I hele sommer har han holdt fort i Oseberg Kulturhus i Tønsberg som en del av ensemblet i musikalske høydepunkt fra Broadway. Han er en allsidig fyr som både kan steppe, være skuespiller, danse, synge og gjøgle, og han har flere suksessrike forestillinger bak seg fra teaterscenen.

I kveld stiller han opp i ”Beat for beat”, og sammen med sin samboer Marian Aas Hansen skal han gjette på låter. Aas Hansen er også artist og har sang som sitt hovedfag. Hun er nå aktuell i ABBA-musikalen ”Thank You for the Music”, som spilles i Oslo, og som har fått gode kritikker i pressen.

Musikalske motstandere
Motstanderparet består av Trine Svensen som er kollega med Marian i ABBA-musikalen, og hennes samboer Erik Jacobsen. Svensen er skuespiller og artist; hun hadde blant andre roller i seriene ”Tiden før Tim” og ”Lekestue”, som gikk på NRK1 rett etter jul i år. Hun har også vært med i teateroppsettinger som ”Amadeus” og ”Ole Brumm”.

Hennes partner er samboeren Erik Jacobsen, også skuespiller. Jacobsen har en rolle i den nye oppsetningen til Rolv Wesenlund og Harald Heide Steen jr, ”Komedie i kveld” i oktober.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder. Kerstin Asplund, 23 04 95 66
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10