Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. september 2005 kl 19.55 Hvilket liv!

Susan får en ny beundrer

Michaels venn Jack (Michael Obiora) kaster lange blikk etter Susan (Zoë Wanamaker) (Foto: BBC)
Michaels venn Jack (Michael Obiora) kaster lange blikk etter Susan (Zoë Wanamaker) (Foto: BBC)
Michael får en ny venn på skolen og Susan får en ny beundrer – uheldigvis for Ben er det en og samme person.

Ben liker ikke Michaels rufsete venn Hubert. Han blir derfor svært lettet når Michael får en ny, og mye kulere venn på skolen, Jack. Michael begynner å kle seg trendy og omgås den kule gjengen på skolen.

Men den stolte fader, Ben, oppdager ikke at Jack er blitt betatt av hans kone Susan. Den kvinnelige intuisjonen har imidlertid slått til hos Abi og Janey som øyeblikkelig legger merke til øyekastene til Jack. De er ikke sene med å erte Susan om "kosegutten" hennes.

Men hva med Ben? Kommer han til å oppdage noe? Og hvordan vil han reagere?

Om serien
Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Kona Susan er både rappkjeftet og temperamentsfull og barna Nick, Janey og Michael sørger for liv og røre på hjemmefronten.

I sesong 5 er Nick flyttet hjemmefra og Janey kommer tilbake fra universitetet med den lille sønnen Kenzo. Yngstemann Michael bor fortsatt hjemme. Abi, som er en slektning av Ben, bor også hjemme hos Harpers. Roger er en kollega av Ben på tannlegekontoret. Han har et godt øye til Abi.

Britisk komiserie (2004)
Originaltittel: "My Family"
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Daniela Denby-Ashe (Janey), Siobhan Hayes (Abi), Kris Marshall (Nick), Gabriel Thomson (Michael), Michael Obiora (Jack), Alex Dawson (Hubert)
Produsert av BBC
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78