Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 13. oktober 2004 kl 20.35 Whoopi

Utdrikningslag

Mavis & Co. involveres i et utdrikningslag. (Foto: NBC)
Mavis & Co. involveres i et utdrikningslag. (Foto: NBC)
Soo Lin på pokerlaget skal gifte seg, og jentegjengen bestemmer seg for å holde utdrikningslag for henne.

Mavis, Rita, Sophia, Danielle og Soo Lin er klare for en natt på by’n. Nasim er utpekt som kveldens sjåfør, og Mavis’ bror Courtney er som vanlig nokså engstelig. Han har bedt Nasim om å ringe tilbake hvert 15. minutt.

Har ni sett en stjärna?
På grunn av sin outrerte kledsel blir følget nektet adgang på et trendy utested. Men da Mavis får Soo Lin til å illudere som den berømte stjernen Connie Chung, blir alle sammen geleidet inn og spandert champagne på.

Klokken er bare halv åtte, og Mavis er allerede "sliten". Verre er det med bruden – hun henger rundt skuldrene på hip en type og babler i vei om sin tilkommende.

Mer om serien
Det lille La Mont Hotel på Manhattan i New York drives av den fritt-talende eks-divaen og sangerinnen Mavis Rae. Hun startet hotellet med pengene hun tjente på sin hittil første og eneste hit. Hun styrer etter eget smak og behag, men får hjelp av sin altmuligmann Nasim (Omid Djalili). Han er iraner, men livredd for å bli tatt for å være araber. Dessverre for Nasim skjer det ganske ofte.

I kretsen rundt Mavis er også hennes bror Courtney (Wren T. Brown), en forretningsadvokat som nå er arbeidsløs etter at firmaet han jobbet i fikk finansielle problemer. Han er nyforelsket i Rita (Elizabeth Regen). Rita oppfører seg som en "sister", noe Mavis ikke kan unngå å gjøre narr av. Mavis forstår ikke hvordan den korrekte og konservative broren kan ha en såpass liberal og frisinnet kjæreste.

Whoopi Goldberg er både hovedrolleinnehaver og produsent for "Whoopi". Da serien hadde premiere på NBC i fjor høst, fikk den de høyeste seertallene for en seriepremiere siden "Mad About You" i 1998.

Amerikansk komedieserie fra Carsey-Werner-Mandabach Distribution, LLC (2003)
Originaltittel: Whoopi (sesong 1)
Kveldens episode: No Sex in the City
Med: Whoopi Goldberg, Wren T. Brown, Elizabeth Regen, Omid Djalili
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer