Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 1. mars 2010 kl 19.45 Bedre puls

I toppform med skjult talent

Yngvar Andersen er trener og programleder i serien. Hans skal lose deltakerne til målet i samarbeid med spesialtrenere. Yngvar har vært med i fire runder av
Yngvar Andersen er trener og programleder i serien. Hans skal lose deltakerne til målet i samarbeid med spesialtrenere. Yngvar har vært med i fire runder av "Bedre puls", men dette er den desidert tøffeste oppgaven han har tatt på seg. Foto: Ole Kaland/NRK
I kveld starter en ny runde med "Bedre puls", livsstilprogrammet som løfter folk opp av sofaen og i bevegelse. Denne gangen skal deltakerne ikke bare komme i gang – de skal komme i toppform!

I "Bedre puls" skjulte talenter" plukker trener og programleder Yngvar Andersen ut fire vanlige, utrente mennesker fra en søknadsbunke på nesten 1000, og skal finne deres idrettstalent. I løpet av fem måneder skal de fire personene trenes fra å være sofapoteter til å nå et tøft, sportslig mål. Påstanden til trener og programleder Yngvar Andersen er: "Alle har et talent!"

Alle har et idrettstalent
Utfordringen blir uventet tøff for deltakerne denne gangen, for trener Yngvars påstand er nemlig at alle har et idrettstalent, og det handler om å finne ut hva nettopp du er bygget for. Er du skapt for eksplosiv styrke, hurtighet eller er du seig og utholdende, eller har du rå ballfølelse? Ved å finne sin gren kan "alle" bli topptrent.

Trenes av verdensmestere
For å bli god i en idrett er det en ting til som gjelder; trening og mer trening. De fire "Bedre pulserne" får hjelp av Yngvar og tre spesialtrenere i de idrettene de skal bli gode i. Det er to verdensmestre og en OL-utøver som skal lære bort teknikk og coache deltakerne mot tre tøffe mål i februar/mars 2010.

Nesten tusen søkere
Det var enormt mange søkere til denne runden av "Bedre puls", med nesten 1000 søkere. I første program møter vi de heldige utvalgte, Siw, Jostein, Marius og Alex på Sæteren gård utenfor Oslo, hvor Yngvar gjennom en rekke tester prøver ut deres fysikk og ferdigheter.

En uke etter møter de spesialtrenerne sine og begynner den harde reisen mot målet om å bli en "toppidrettsutøver".

Egenprodusert magasinprogram fra 2009
Programleder: Yngvar Andersen
Prosjektleder: Randi Hellum
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl/ 924 03 873 / 23 04 45 76
Tv-seere bes kontakte NRKs Publikumsservice, tlf 815 65 900


LENKER
  • Les mer