Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 24. juni 2009 kl 21.25 I tjukt og tynt

Går rettens vei


Patrick overtaler Martin til å ta føre saken hans mot Harry og eierskapet til Qcumba. Sammen gjør kameratene alt for å vinne, men resultatet blir langt fra forventet.

Martin er klar til å slåss og kjører hardt ut mot Harry når rettsaken begynner. Men det går ikke som planlagt, og Patrick blir stående igjen som den tapende part. Når Patrick litt senere drar tilbake til jobben for å rydde ut av kontoret sitt, får han seg en stor overraskelse.

Bryllupet til Liz og Harry står for dør, men midt opp i de siste forberedelsene får bruden kalde føtter. Dev befinner seg også i et følelseskaos, og dummer seg kraftig ut foran sin store kjærlighet under en båtregatta.

Bittersøtt om vennskap
I komiserien "I tjukt og tynt" møter vi ekteparet Martin og Jen, og deres venner. Serien handler om det moderne livets prøvelser og gleder, og relasjoner mellom gode venner.

Martin Grantham (Marc Warren) har to bestevenner. Den ene er skjørtejegeren Patrick Turner (Alexander Armstrong), den andre er Carl og han er død. En av dem har ligget med Martins kone, Jen Grantham (Keeley Hawes).

"I tjukt og tynt" er en bittersøt komiserie om moderne relasjoner – om ekteskap, skilsmisse, foreldreskap, død, utroskap. Vi møter en gruppe gamle venner, hvis liv gjennom prøvelser og gleder blir stadig knyttet tettere sammen.

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mutual Friends, series 1
Produsert av: Hat Trick Production for BBC
Med Marc Warren (Martin Grantham), Alexander Armstrong (Patrick Turner), Keeley Hawes (Jen Grantham), Sarah Alexander (Liz), Claire Rushbrook (Leigh Cato), Naomi Bentley (Anita), Rhashan Stone (Dev), Lee Ross (Harry Seed), Alistair Petrie (Carl Cato), Emily Joyce (Sarah Fletcher) og Joshua Sarphie (Dan Grantham).
Kontakt Programinformasjonpresse@nrk.no, tlf: 23 04 78 46
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no