Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 11. mai 2000 kl 21.00 Ekte kvinnfolk

Ekte kvinnfolk (t)

NRK2 torsdag 11. mai kl 21.00
Ekte kvinnfolk (6:7)

Janet er gravid

Janet er himmelfallen. Hun er endelig blitt gravid, og drar direkte til Steve for å fortelle han den gledelige nyheten. Da hun kommer til jobben hans ser hun imidlertid Steve forlate kontoret sammen med en kvinnelig kollega, og hun trekker raskt slutningen om at han må ha et forhold til denne kvinnen.

Janet er knust. Endelig har lykken smilt til henne i form av graviditeten, men da dukker det altså opp et nytt problem.

Det er graviditet også i Mandys familie, men denne gangen er det ikke henne selv det gjelder. Det er sønnen som har gjort kjæresten gravid, og Mandy er ikke særlig glad for å få vite at hun skal bli bestemor. Hun drar på byen i et forsøk på å ta igjen sin tapte ungdom, og der observerer hun Susies mann Joe som tydelig er tilbake til gamle synder og prøver seg på utenomekteskapelige aktiviteter.

Karens jobbsituasjon tilspisser seg, og i et nytt møte med sjefen mister hun kontrollen. Resultatet er suspensjon fra jobben, og Karen tvinges til å tenke nøye over sin egen livssituasjon.

For Anna går det imidlertid bedre på jobbmarkedet. Hun blir tilbudt en sjefsstilling i et nytt trendy magasin, og de fem venninnene bestemmer seg for å holde en fest der jobben skal feires. Det er bare det at festen byr på mange overraskelser, og alle er ikke like hyggelige.

NRK2 torsdag kl 21.00

Britisk dramaserie
Originaltittel: Real Women
I rollene: Pauline Quirke, Frances Barber, Michelle Collins, Lesley Manville og Gwyneth Strong.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18