Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 25. april 2007 kl 21.45 Niern: Bak kulissene

Glitter og mas

Bak kulissene: Bak kulissene er en film om dans og glede, men også om de mørkere sidene ved showbiz. (Columbia Pictures)
Bak kulissene: Bak kulissene er en film om dans og glede, men også om de mørkere sidene ved showbiz. (Columbia Pictures)
Bak kulissene er en slags biografi om livet til filmens regissør Bob Fosse. I hans sted møter vi den berømte koreografen og regissøren Joe Gideon som arbeider med en stor musikaloppsetning på Broadway.

Joe Gideon er en mann som må ha flere jern i ilden. Han er arbeidsnarkoman, elsker kvinner og lever livets glade dager blant kunstnere, skuespillere og glamorøse tilstelninger. Men livet er likevel ikke en dans på roser for den svært allsidige mannen.

Samtidig som Gideon er travelt opptatt med å velge ut dansere til en ny musikal skal han nemlig sluttføre en ny film. Men hans utsvevende livsstil og enorme appetitt på kvinner er i ferd med å spise ham opp innenfra. For midt oppi en verden av glitter og stas, musikk og teater blir livet litt i meste laget for den utbrente kroppen. Dermed tyr Gideon til imaginære drømmer om dødsengelen Angelique.


Amerikansk musikkdrama fra 1979.
Originaltittel: All that Jazz
Regi: Bob Fosse
Med Roy Scheider (Joe Gideon), Jessica Lange (Angelique), Ann Reinking (Katie), m.fl.
Pressekontakt: Marianne Vinje, tlf. 23 04 99 18/988 588 80
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no