Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 15. august 2003 kl 22.35 Store Studio nachspiel

Lykkelig gjenforening

Tore Renberg er stor fan av The Cardigans og satte stor pris på å få møte Nina Persson. (Foto: Line Bersvendsen)
Tore Renberg er stor fan av The Cardigans og satte stor pris på å få møte Nina Persson. (Foto: Line Bersvendsen)
The Cardigans trengte fire år hver for seg for å klare å sette pris på hverandre igjen. I "Store Studio nachspiel" forteller de om den lykkelige gjenforeningen.

Etter fire års pause er The Cardigans tilbake for fullt. De svenske superstjernene forteller om hvorfor de trengte et avbrekk og hvorfor de er så glade for å være sammen igjen. De demonstrerer også hvorfor "Long Gone Before Daylight" blir beskrevet som deres beste album.

Tore Renberg er stor fan av The Cardigans og er glad for nærkontakt med sine idoler. Renberg er en iherdig mann med mange prosjekter: Han huskes for sin voldsomme innsats i litteraturdebatter med blant andre Ari Behn, han har fått slakt for en plateutgivelse med bandet Verdensrommet, han prøver å skrive et spillefilmmanus sammen med noen kompiser, han har vært programleder i "Leserforeningen" på NRK2 og skrevet hele ni bøker.

Årets bok, "Mannen som elsket Yngve", er en bredt anlagt oppvekstfortelling med høy rock’n roll-faktor og referanser som går rett hjem hos alle som levde ungdomstiden på 90-tallet.

Om programmet
I "Store Studio nachspiel" blir det dybdeintervjuer og ekstranummer med de beste gjestene fra forrige sesong. Programleder Anne Lindmo og popreporter Per Sundnes samler favorittgjester og yndlingsartister rundt studiobordet til muntert sludder og intens samtale.

Blant høydepunktene utover sommeren er møtene med Kim Bodnia, Jan Kjærstad, Bertine Zetlitz, The Cardigans, Kjetil Rolness, Aksel Hennie og Vibeke Saugestad.

NRK Kultur
Egenprodusert talkshow
Programleder: Anne Lindmo
I panelet: Per Sundnes
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Hjemmeside