Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. desember 2005 kl 22.15 Detektimen: Politiagentene

Bryllup med utsikter til begravelse

Angie (Kate Kendall) opptrer som bryllupsarrangør og Church (Peter Phelps) som sikkerhetsvakt i
Angie (Kate Kendall) opptrer som bryllupsarrangør og Church (Peter Phelps) som sikkerhetsvakt i "Politiagentene". (Foto: Beyond)
Politiagent Angie illuderer å være arrangør av brylluper. Men under dekkoperasjonen rettet mot et medlem av Melbourne-mafiaen, klarer brudgommen ikke å stille i kirken.

Mafia-familien Palantino inviterer til bryllup, og spanergruppen i Melbourne-politiet håper på å arrestere brudens far, Furio Palantino. Til stede i bryllupet er også Church og Flynn, innleid som sikkerhetsvakter av bryllupsarrangøren.

En smule forvirring oppstår da brudgommen ankommer, temmelig påseilet. Han henvender seg til Church og Flynn og røper at han ikke klarer å stille i kirken.

Politiagentene frykter at om det ikke blir noe bryllup, kommer heller ikke far Palantino til å røpe hvem han er.

Flynn får med seg brudgommen på tomannshånd og forklarer hva far Palantino gjør med den som knuser datterens hjerte. Men et par av Palantinos menn overhører samtalen.

Like etter befinner Flynn og brudgommen seg på vei til et øde sted. De stirrer inn i hver sin revolvermunning –.

Om serien
Den australske serien "Politiagentene" (Stingers) er et annerledes og spennende politidrama som ligger tett opp til virkeligheten. Dette er den mest populære politiserien i Australia, og den er også blitt godt mottatt av kritikere og tv-publikum her hjemme.

Vi følger en gruppe politiagenter som lever et hemmelig liv under stadig skiftende identiteter. Ved hjelp av løgner og dobbelspill infiltrerer politiagentene de kriminelle miljøene og løser saker der andre politienheter står maktesløse. De skjuler sin virkelige identitet, ikke bare for forbryterne, men også for kollegene som vet svært lite om hva de jobber med.

Sterke menn og kvinner utgjør Melbourne-politiets hemmelige spanergruppe: Peter Church (Peter Phelps) er en ensom ulv, dypt plantet i det kriminelle miljøet. Angie Piper (Kate Kendall) er en meget samvittighetsfull og fysisk topptrent politikvinne.

Ved starten på seriens 7. sesong er det bare Church og Angie igjen av den opprinnelige gruppen. Deres nye sjef er Luke Harris, og nye politiagenter er Christina (Chris) Dichiera og Leo Flynn.

Australsk kriminalserie (2003)
Originaltittel: Stingers (serie 7), kveldens episode: "Perfect match"
Produsert av : Beyond Simson Le Mesurier
I noen av rollene: Peter Phelps, Kate Kendall, Gary Sweet, Jacinta Stapleton og Daniel Frederiksen
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer