Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 31. mai 2005 kl 20.55 Våre små hemmeligheter

Lykke og ulykke

Bree (Brooke Harman) deltar i en frisørkonkurranse hvor premien er et halvt lære hos en stjernefrisør i London (Foto: Southern Star)
Bree (Brooke Harman) deltar i en frisørkonkurranse hvor premien er et halvt lære hos en stjernefrisør i London (Foto: Southern Star)
Lucy avlyser bryllupet med Piers, og han flyr øyeblikkelig hjem fra England for å vinne henne tilbake. Han kommer ikke til å gi henne opp uten kamp.

Kellys forhold til Justin blomstrer, men byr på utfordringer da Corey plutselig dukker opp. Plutselig får Kelly noe å tenke på.

Adam får en overraskende telefon fra Shannon som sier at sønnen hans, Zack, gjerne vil møte ham. Adam blir nervøs. Hva om han ikke har den rette farsfølelsen? Nikki føler med ham.

Bree og Jeff deltar i en frisørkonkurranse, hvor premien er et halvt års lære ved Mark Kinnell Hair Academy i London. Bree er overlykkelig over muligheten til å imponere idolet sitt, men Jeff er mer usikker.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie (serie 4)
Originaltittel: "The Secret Life of us"
Episodetittel: "Glimpses of Perfection"
Med Samuel Johnson, Deborah mailman, Alex Schepisi, Anna Torv, Stephen Curry, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Les mer