Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 18. januar 2001 kl 21.45 Advokatene

Advokatene (t)

NRK2 torsdag 18. januar kl 21.45
Advokatene (7)

Sterke følelser i sving

Bobby frykter at Lindsay legger altfor mye følelser i ankesaken for Anderson Pearson. I kveldens episode får de to og resten av advokatfirmaet seg også en uhyggelig overraskelse.

Advokat Tommy Silva som forsvarer Steve Robin, retter nemlig et søksmål på 30 millioner dollar mot advokatkontoret etter at Eugene og Ellenor har anklaget Robin for mordet på sin egen søster. Hennes avhugde hode ble funnet i dr. Vogelmans legeveske, og Ellenor og Eugene har brukt Robin som et siste forsøk på å få sin klient frikjent.

Slikt gjør man ikke ustraffet, mener Tommy Silva. Dermed er krisen er et faktum.

Om serien
Vi er inne i seriens tredje sesong, og som tidligere er det i rettssalen storparten av handlingen utspiller seg. Bobby Donnell og hans medarbeidere sliter med stadige konflikter mellom sin samvittighet og rettslige ekspertise. De har slått seg til ro med at moralsk tvetydighet er en del av livet, enten det gjelder i advokatsammenheng eller på det private plan.

Men forandringer har skjedd. Firmaet Donnell & Associates er blitt til Donnell, Young, Dole & Frutt. Også resepsjonist Rebecca Washington (LisaGay Hamilton) er tilegnet partnerskap. En misfornøyd Jimmy Berluti (Michael Badalucco) derimot, må jobbe opp enda et års erfaring før han stiller i samme klasse som Bobby Donnell (Dylan McDermott), Eugene Young (Steve Harris), Lindsay Dole (Kelli Williams) og Ellenor Frutt (Camryn Manheim).

Lindsay Dole var den av medarbeiderne som gikk inn for at Bobby skulle gi sine ansatte partnerskap, men hennes ambisjoner stopper ikke her.

NRK2 torsdag kl 21.45

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: The Practice
I rollene: Dylan McDermott, Camryn Manheim, Lara Flynn Boyle, Kelli Williams, Michael Badalucco, Steve Harris og LisaGay Hamilton.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18, (sabine.hammari@nrk.no)

Bilde
Bobby Donnell (Dylan McDermott). (Foto: 20th Century Fox)