Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. april 2004 kl 22.30 Slå på ring: spesial

Det beste fra

Erlend og Steinjo byr på høydepunkter fra høstens
Erlend og Steinjo byr på høydepunkter fra høstens "Slå på ring". (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Erlend og Steinjo dukker opp i kveld med høydepunkter fra høstens serie. Fikk du ikke med deg en vrikkende Fredrik Skavlan eller den svært utagerende vokalen til Nils Ole Oftebro? Her får du en ny sjanse.

Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen har selvsagt heller ikke glemt fotballmannen eller alltid like selvopptatte Howie-O. Det blir nok også et gjensyn med storfilmen "Teasen" og skuespillerne der. Og "plateklare" kjendiser står i kø for å vise fram sine musikalske kvaliteter.

Tv-underholdningens Oscar
Til helgen konkurrerer Slå på ring-gutta om gullrosene ved Festival Rose d’Or i Lucerne. Slå på ring er tatt ut som det eneste skandinaviske bidraget i komedieklassen på den prestisjetunge festivalen.

Gutta har også nettopp gitt ut plate, og i mai kommer deres andre dvd.

Om "Slå på ring"
Erlend og Steinjo har bodd i samme bygård, gått på samme skole, jobbet i samme musikkforetning og deler nå kontor på Marienlyst. De gjorde først suksess i ungdomsprogrammet "Trigger", før de høsten 2001 fikk sitt eget tv-program. De har moret seerne med gamle opptak av seg selv, dramatisering av skolestiler og masse musikk.

Høsten 2003 var de på skjermen igjen.. Denne gangen var programmet strammere i stilen med presentasjon av hitliste, filmtrailere, musikkanmeldelser, debatter og mange "plateaktuelle" A-kjendiser.


NRK Underholdning
Egenprodusert humor
Programledere: Erlend Klarholm Nilsen og Stein Johan Grieg Halvorsen
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78