Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 2. april 2000 kl 19.45 Den sjette dagen

Den sjette dagen (t)

NRK1 søndag 2.april kl 19.45
Den sjette dagen (12:24)

Britt-Marie forsvinner

I en drøm går Charlotte opp på stalloftet og legger seg på det stedet man i sin tid fant den døde søsteren Felicia. En skikkelse trer frem med et gevær i hånden. Det er Svart-Upling som står der og smiler ondt og hvisker Felicia.

Charlotte ligger i virkeligheten og sover i Felicias seng, og det er der Dolores finner henne med Kickans dagbok ved siden av seg. Mens Charlotte sover videre, tar Dolores med seg dagboken og gjemmer den i et kjøkkenskap.

Plutselig får vi en overgang til et uforklarlig og skummelt intermesso ute i skogen. Det er en mann i mørk regnfrakk som står og graver en grøft. Like ved står mannens bil parkert. I bagasjen øyner man en plastsekk fylt med noe tung og uformelig.

Dette skjer omtrent samtidig som Odd løper rundt i huset og roper på Britt-Marie. Inne hos Annie forteller han at Britt-Marie er forsvunnet, og at noe må ha hendt henne.

Etter hvert våkner Charlotte og leter straks etter dagboken. Hun går ut i kjøkkenet og spør Dolores etter dagboken, men får intet svar. Charlotte spør da Dolores om hvem som først fant Kickan etter den tragiske ulykken. Var det Svart-Upling?

I kveldens episode blir dessuten Sonja tvunget til å fortelle om sin lugubre handelsvirksomhet med sigaretter og andre ting.

NRK1 søndag kl 19.45

Svensk kriminalserie i 24 deler

Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53