Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 4. mai 2000 kl 21.50 De gode og de onde

De gode og de onde (t)

NRK2 torsdag 4. mai kl 21.50
De gode og de onde (5:13)

Hundeliv

Vaskerieier Elvis Maginnis, tidligere politimann, er urettmessig blitt mistenkt for å stå bak ranet av en pengetransport. Den saken blir oppklart, men stadig dukker det opp nye problemer for ham. Han prøver så godt han kan å holde seg borte både fra kriminalitet og politiarbeid, men skjebnen vil det ofte annerledes.

I kveld dukker hans gamle grandtante opp, og hun er ikke helt ren i travet. Hun har tusket til seg 5000 dollar fra noen karer i underverdenen. Det skulle liksom være hennes honorar for at hun ikke lot greyhounden sin delta i et veddeløp.

Med andre ord, her er det snakk om fiks og triks på veddeløpsbanen for hunder. Ting skjærer seg mellom tanten og de skumle typene, og det er da Elvis må trå til med sin politierfaring.

Spørsmålet er bare hvordan kan skal la rettferdigheten skje uten at det blir for mye støy av det. Her gjelder det å spille med sikre kort, helst med et par jokere skjult i ermet.

Om serien
Elvis Maginnis befinner seg midt i mellom to verdener, og mer enn noe annet ønsker han å løsrive seg fra den kriminelle verden. Derfor starter han sitt eget vaskeri. Verken familien eller hans tidligere arbeidsgiver, politiet, vil imidlertid la ham være i fred, og stadig tester de hans lojalitet. Begge parter vil ha ham til å gjøre \"en siste jobb\", men den påståtte \"siste jobben\" dukker opp igjen og igjen. Det viktige for partene synes å være at Elvis har kontakter på begge sider av loven, og det gjør ham uunnværlig når det dukker opp problemer som ingen andre klarer å løse.

Elvis har to lojale venner som alltid står ved hans side. Den ene er sauehunden Reuben, den andre er den fyrige rødhårede Stella, vaskeriets butikksjef.

NRK2 torsdag kl 21.50

Australsk dramaserie
Originaltittel: Good Guys and Bad Guys
I hovedrollen: Marcus Graham
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18