Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 søndag 2. november 2008 kl 23.20 Sporløst forsvunnet

Bortført av romvesener?

Jack (Anthony LaPaglia) er tilbake som sjef.
Jack (Anthony LaPaglia) er tilbake som sjef.
Jack er tilbake som sjef for FBI-etterforskerne, og han får en snodig sak i fanget. En mann påstår han blir jaget av romvesener, og plutselig en dag forsvinner han.

Den 37 år gamle radiografen Teddy Cota har i lang tid trodd at han ble bortført av romvesener da han var barn, og Jack og kollegene skjønner fort at de har å gjøre med en litt spesiell type. Teddys gravide ekskjæreste kan også fortelle dem at hun brøt ut av forholdet fordi han trodde romvesener ville kidnappe ham og babyen.

Bedre blir det ikke da etterforskerne oppsøker en støttegruppe for mennesker som har opplevd å bli bortført av romvesener. Teddys beste venn i støttegruppen kan fortelle at både Teddy og han selv blir forfulgt av truende "Men in Black", og han er svært redd for hva som kan ha tilstøtt kameraten.


Det eneste sannhetsvitnet politiet har, er trolig en nabo som så Teddy slippe inn en svært opprørt mann i leiligheten samme kveld som han forsvant.

Mens etterforskningen pågår, forsøker også Jack å håndtere den litt klamme situasjonen som har oppstått fordi han har erstattet Vivian som sjef. Samtidig kan hans advokat fortelle at ekskona vil bruke Jacks sidesprang med Amanda for alt det verdt i fordelingssaken om barna.

Om serien
I "Sporløst forsvunnet" ("Without a Trace"), følger vi en gruppe spesialetterforskere i FBI som arbeider med å spore opp savnede personer.

Hver episode byr på en avsluttet historie der etterforskningsgruppen forsøker å finne ut om personen har blitt bortført, drept, tatt sitt eget liv eller forsvunnet frivillig. I arbeidet følger de én hovedregel - å lære offeret å kjenne.

Programmet er sendt tidligere.

Amerikansk krimserie (2002)
Originaltittel: Without a Trace
Episode 3, sesong 3: Light Years
I rollene: Marianne Jean-Baptiste (Vivian Johnson), Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomery (Samantha Spade) Enrique Murciano (Danny Taylor) og Eric Close (Martin Fitzgerald).
Produsert av Jerry Bruckheimer Television i samarbeid med Warner Bros. og CBS
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, 23 04 99 18
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900


LENKER
  • Hjemmeside 
  • Les mer