Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. mai 2000 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 6. mai kl 21.25
Med hjartet på rette staden (16)

Rock og rampestreker

Den meget populære britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) fortsetter på NRK1 i kveld. Politimannen Nick Rowan og dr. Kate Rowan står stadig i sentrum for oppmerksomheten.

Kate venter barn hvilket øyeblikk som helst, men dessverre er det åpenbart at ikke alt står bra til med den høygravide. Distriktets helsesøster Maggie Bolton har lenge observert Kates tilstand, og nå er hun alvorlig bekymret. Hva vil en blodprøve vise?

Nick får dessuten hendene fulle med å stagge en rampegjeng som vil ødelegge en rockekonsert i Whitby. Det er den storkjeftede Roger som leder gjengen. Nick oppdager at urostifterne bruker en gullbarre for å knuse rådhusvinduene, gull som åpenbart stammer fra et tyveri begått syv år tidligere. Gullet har forunderlig nok befunnet seg både hos Roger, Greengrass og hos den elskelige enken Netty Pickard.

Nick begynner å forstå sammenhengen, men det gjør sannelig også den lokale gullsmed, Stanton. Vi får igjen en bekreftelse på den gamle påstanden om at når det gjelder gull, kan man ikke stole på noen!

NRK1 lørdag kl 21.25


Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 46