Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 fredag 10. juli 2009 kl 00.25 Battlestar Galactica

Felles fiende forener?

Kaptein Lee Adama (Jamie Bamber) i sciencefiction-serien
Kaptein Lee Adama (Jamie Bamber) i sciencefiction-serien "Battlestar Galactica". (Foto: Universal)
Kommandør Adama og admiral Cain forener krefter for å kjempe mot den felles fiende – cylonene. Likevel driver de et renkespill bak ryggen på hverandre.

Nå fyrer stjerneskipene Galactica og Pegasus i fellesskap løs mot cylonenes baseskip, i en kamp som kommer til å forandre krigen mellom menneskene og cylonene for alltid.

Så langt ville alt vært vel og bra, om det ikke hadde vært for at Adama tidligere har gitt løytnant Kara ordre om å likvidere admiral Cain. Kara sliter med sin samvittighet, men sniker seg likevel av gårde for å utføre oppdraget.

Mer om serien
Den amerikanske science fiction-serien "Battlestar Galactica" tar oss med til en fjern galakse der menneskeheten står i fare for å bli utryddet. Truslene kommer fra de avanserte robotene, cylonene, som menneskene selv har skapt.

"Battlestar Galactica" er basert på tv-serien fra 1978. Serien NRK nå viser ble laget i 2005 og har en ny og moderne stil som utnytter til fulle dagens data- og digitalteknikk. Den er sendt på Sci Fi Channel i USA og var en knallsuksess for kanalen.

Sendt tidligere.

Amerikansk science fiction-serie 20 deler (2005)
Originaltittel: Battlestar Galactica, serie 2
Kveldens episode: Resurrection Ship, Part 2
Produsent: NBC Universal Studios
I rollene: Katee Sackhoff (Kara Thrace), Mary McDonnell (Laura Roslin), Edward James Olmos (William Adama), Grace Park (Sharon Valerii), Tricia Helfer (Number Six), Jamie Bamber (Lee Adama), Aaron Douglas (Galen Tyrol) og James Callis (Gaius Baltar)
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, mail: info@nrk.noLENKER
  • Les mer