Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. desember 2008 kl 19.55 Hjertelig hilsen Hege og Kjersti

Forestilling fra Dizzieteatret

Hjertelig hilsen Hege og Kjersti
Hjertelig hilsen Hege og Kjersti
Selvironi, varme og kvinnelig sjarm er fremtredende hos både Hege Schøyen og Kjersti Holmen. Showet på Dizzieteatret i 2005 byr på noe for enhver. Opptaket av forestillingen er gjort på tampen av spilleperioden, og stemningen blant publikum sto i taket.

I dag er vennskapet mellom Hege og Kjersti tett og nært, men det startet med at "jeg elget meg inn på Kjersti", som Hege sier – til opplagt glede for flere enn dem i salen eller i sofaen. – Det er som om vi to har en lykkestjerne over oss. Kjemien faller helt på plass. Jeg har fått en ny lekekamerat – et lite mirakel i voksen alder".

- Det er Hege som har funnet oss på, sier Kjersti, og det er jeg utrolig fornøyd med. Jeg har fått en ny, fantastisk lekekamerat. Institusjonsteateret og show-verdenen krysses, der ligger vår dynamikk.

Stikkord i forestillingen vil flere nikke gjenkjennende til: "Dårlig samvittighet", "Mannfolk", "Kjenn din kropp", "Frøken Norge", "Så godt du ser ut" og "Lakenskrekk".

Og selvsagt har damene musikk til arbeidet: Vidar Eldholm Olsen (orkesterleder/keyboard), Kristian Kvalvaag (gitar), Per Erik Tørfoss (slagverk/elektronikk) og Børge-Are Halvorsen (saksofoner)

Programmet er sendt tidligere.

Opptak fra Dizzie Showteater av NRK underholdningsavdelingen
Prosjektleder: Roald Øyen, tlf: 23 04 91 63 / 91 10 45 26
Pressekontakt: Hans T. Wiig , tlf: 23 04 96 23
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no