Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 4. oktober 2004 kl 23.10 Store studio

Besøk fra New Zealand

Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes sender fra Store Studio. Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes sender fra Store Studio. Foto: Ole Kaland, NRK)
Det blir besøk langveisfra i Store Studio denne mandagen. Brødrene Tim og Neil Finn kommer helt fra New Zealand for å snakke med Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes. Det blir også mye filmsnakk i kveldens sending.

Brødrene Tim og Neil Finn er kjent for nordmenn flest fra bandet Crowded House, som de hadde stor internasjonal suksess med. Nå er de tilbake som The Finn Brothers, og i kveld kommer de for å spille live i Store Studio.

Monstertorsdag
Det går så bra med norsk film om dagen at forventningene er skyhøye til høstens neste norske spillefilm. Stavangerfilmen "Monstertorsdag" åpner Bergen Internasjonale Filmfestival i oktober, og regissør Arild Østin Ommundsen kommer til Store Studio for å gi oss en smugkikk.

Che Guevara
Populariteten til revolusjonshelten Che Guevara ser ikke ut til å avta i styrke. 37 år etter at han ble myrdet, er han nærmest blitt en popkulturell merkevare. Ungdom verden over ikler seg Che-T-skjorter, og nå har filmen "Motorsykkeldagbøkene" om Che Guevaras reise gjennom Sør-Amerika kommet til norske kinoer.

Revolusjonære Aslak Sira Myhre og varemerke-kjenner Bård Torgersen kommer til Store Studio for å snakke om fenomenet Che Guevara, og om hvorvidt han som merkevare har mistet all politisk kraft.


Egenprodusert talkshow fra NRK Kultur
Programledere: Anne Sandvik Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,
Sendes også i Nett-TV