Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 19. oktober 2010 kl 22.25 Ta en Tattoo

Ingen skam å snu


Morten tar i kveld turen til ekteparet Arild og Elvira i Sandefjord som har spesialisert seg på laserfjerning og på cover-ups. Det er god butikk når det finnes så mange angrende tatoverte.

Morten viser også frem sine to tatoveringstabber til laserbehandler Sissel, som har sett noen av de verste tabbene som er blitt gjort på norske kropper. Men Morten blir ikke særlig høy i hatten når han selv setter seg i stolen for å kjenne hvordan laserbehandling faktisk kjennes ut.

Ukas tatovør er Terje fra Lillehammer, som får æren av å lage det siste forslaget til Mortens nye tatovering. Dermed er samlingen komplett, og Morten kan ikke annet enn å legge sin skjebne i juryens hender. Men før han gjør det, skal han selv få prøve å utføre en tatovering!

Om serien
NRK og Limelight Film & TV har laget Norges første tv-serie om tatoveringer! Gjennom seks episoder følger vi programleder Morten Skovdahl i hans jakt på den ultimate tatovering.

Med seg på veien har han sin mentor Super’n (også kjent som en del av Berserk-mannskapet), 7 tatovører som tegner hvert sitt forslag til den nye tatoveringen, og en egen jury som skal hjelpe Morten å ta det avgjørende valget. Juryen består av Gerd Liv Valla, Alex Rosén, Jenny Skavlan, Mortens døtre Charlotte (10) og Ida (7) og tatoveringsdommer Carl Bergsvik.

Programserien inneholder også tatoveringshistorie, messer, tabber, inspirasjon, kjendiser, eksperter, tips og triks. Alt pakket inn i selvironi, humor og galskap.


Underholdningsserie i 6 deler
Produsert av: Limelight Film og TV A/S for NRK (2009)
Programleder: Morten Skovdahl
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf 23 04 41 01/975 252 87
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 info@nrk.no


LENKER
  • Følg også serien på Facebook 
  • info@nrk.no