Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 9. august 2001 kl 21.00 Kalde føtter

Stevnemøtet

Adam (James Nesbitt, t.h.) får kontakt med Callie (Natalie Rolles) via en annonse. På sitt første stevnemøte støter de på Adams ekskjæreste Rachel (Helen Baxendale) sammen med sin nye flamme Danny (Hugh Dancy).
Adam (James Nesbitt, t.h.) får kontakt med Callie (Natalie Rolles) via en annonse. På sitt første stevnemøte støter de på Adams ekskjæreste Rachel (Helen Baxendale) sammen med sin nye flamme Danny (Hugh Dancy).
Våre venner i den britiske komedien "Kalde føtter" baler videre med å få skikk på livet og kjærligheten. Adam strever fortsatt med å glemme Rachel, som på sin side trøster seg med en atskillig yngre kollega. Gjennom en kontaktannonse gjør Adam en avtale med en blond sexbombe - og gjett hvem som dukker opp samtidig på restauranten!

Forviklinger blir det også for Karen og David i kveldens episode. Bryllupsdagen nærmer seg, og Karen, som aldri har opplevd at David husker begivenheten, har planlagt en overraskelse for ektemannen. Men den "nye" David har slett ikke tenkt å la dagen gå upåaktet hen, og dermed blir ingenting som planlagt...

Om serien
"Kalde føtter" er en britisk serie som byr på en humoristisk og treffsikker skildring av det moderne parforhold og dets prøvelser. I sentrum for handlingen står tre par i trettiårene som beveger seg gjennom kjærlighetens minefelt. De vingler mellom drømmen om ekteskap og barn på den ene siden, og angsten for forpliktelser og kvelende hjemmehygge på den andre.

Serien har fått mye oppmerksomhet og begeistrede kritikker i hjemlandet. Fremragende manus og skuespillerprestasjoner samt en sylskarp kombinasjon av humor og gjenkjennelige situasjoner, er blant kvalitetene som er trukket fram i britisk presse.

Forholdet mellom Rachel (Helen Baxendale) og Adam (James Nesbitt)er gått i oppløsning etter et turbulent samliv der begge hadde vanskelig for å gi avkall på singellivets privilegier. Jenny (Fay Ripley) og Pete (John Thomson) er nybakte foreldre og sliter med mangelen på tid og overskudd til hverandre. De savner også sitt gamle sosiale liv. Karen (Hermione Norris) og David (Robert Bathurst) er i ferd med å plage livet av hverandre etter et mange års ekteskap.

Britisk komedie
Originaltittel: Cold Feet
I rollene: Helen Baxendale, James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst og Hermione Norris
Manus: Mike Bullen
Regi: Declan Lowney
Produksjon: Granada Television
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51

Bilde
Adam (James Nesbitt, t.h.) får kontakt med Callie (Natalie Rolles) via en annonse. På sitt første stevnemøte støter de på Adams ekskjæreste Rachel (Helen Baxendale) sammen med sin nye flamme Danny (Hugh Dancy). (Foto: Granada)