Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 12. juni 2005 kl 18.30 Dyreklinikken

En operasjon til 35 000 kroner

Emma Kronqvist med hunden Lucky som skal operere potene (Foto: Ingvar Ernblad, SVT)
Emma Kronqvist med hunden Lucky som skal operere potene (Foto: Ingvar Ernblad, SVT)
Islandshesten Ørn kommer inn til regionveterinærsykehuset i Helsingborg med store kolikksmerter. En operasjon er slett ikke ufarlig, og koster dessuten 35 000 kroner. Veterinærene avventer situasjonen, men vet også at å vente for lenge kan koste Ørn livet.

Programlederne Ingvar Ernblad og Emma Kronqvist lar oss også få møte den lille kattungen Maja som har en hjerneskade fordi mammaen var smittet av kattepest, og hunden Lucky som må operere bort "svømmehuden" mellom tærne. Vi møter også igjen marsvinet Bu i Dyreklinikken denne gangen.

Om serien
Det er snart to år siden vi sist vi fikk være med programlederne Ingvar Ekblad og Emma Kronqvist i serien "Dyreklinikken" hvor veterinærer tar seg av våre firbente venner. Nå er de her igjen, og i hele sommer frem til 14. august får vi stifte flere nye bekjentskaper med både veterinærer og dyr.

I de tre første programmene i sommer skal vi til veterinærsykehuset i Helsingborg der hunder, katter og andre selskapsdyr behandles på smådyrklinikken og hestene på stordyrklinikken.

Svensk dokumentar
Originaltittel: Djursjukhuset, serie 3
Produksjon: SVT1
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Hjemmeside