Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 15. juli 2001 kl 20.30 Mellom bakkar og berg med Tore Skoglund

Med ett ben i Nord-Norge og ett i Italia

Maja Zakariassen har en fot i Italia og en på heimgården. Her sammen med Tore Skoglund.
 Maja Zakariassen har en fot i Italia og en på heimgården. Her sammen med Tore Skoglund.
Maja Zakariassen har en fot i Italia og en på heimgården. Her sammen med Tore Skoglund. Maja Zakariassen har en fot i Italia og en på heimgården. Her sammen med Tore Skoglund.
Fra Berlevåg går ferden til Sørfold i Nordland, og til et møte med en ung skuespiller som bor rundt omkring, men som alltid vender tilbake til Aspenes. Maja Zakariassen har en fot i Italia og en på heimgården.

Maja tilhører en gjeng unge kunstnere som etter perioder i utlendighet vender tilbake og etablerer seg i Sørfold. Hun betror seg til Skoglund om at hun siden pikedagene alltid har drømt om å bli filmstjerne. Og han tar henne på ordet!

Mellom bakkar og berg
Tore Skoglund har i seks nye portretter latt seg begeistre av mannskorsang, og samhold i Berlevåg. Han har latt seg kidnappe på en låve i Sørfold. Han har vært på enmannskonsert inne i fjellet i Bodø, og i Kvæfjord har han tappet vin av bjørketrærne.
Han har møtt en sangglad 70-åring i Värmland og han har danset på en kritthvit strand i Lofoten, i midnattssol og to plussgrader.

- Men først og fremst har det vært usedvanlig trivelige møter med interessante personer som har en historie å fortelle, sier Tore Skoglund som nå presenterer sommerportretter på NRK1 for fjerde året på rad.

Egenproduserte portrett fra NRK/Troms
Producer Esben Holm
Produksjonsleder Eirin Bjørnstad
Pressekontakt:Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53

Bilde
Maja Zakariassen har en fot i Italia og en på heimgården. Her sammen med Tore Skoglund.
(NRK-foto)