Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. mars 2004 kl 19.55 Hvilket liv!

En annen dans…

Ben (Robert Lindsay) svinger sin kone Susan (Zoë Wanamaker) på dansegulvet (Foto: BBC)
Ben (Robert Lindsay) svinger sin kone Susan (Zoë Wanamaker) på dansegulvet (Foto: BBC)
Susan lar seg inspirere av omgivelsenes interesse for latinamerikanske danser som lambada og salsa, og prøver å lokke Ben med på kurs. Ben nekter plent, men går med på å melde seg på et kurs om vinsmaking…

Men "vinsmakingen" viser seg å være et kurs i latinamerikansk dans, og noe som er enda verre – Ben oppdager at han har sagt ja til å demonstrere en dans på gulvet. Undrenes tid er imidlertid ikke forbi, for mot slutten av kurstimen har Ben funnet ut at han stortrives på dansegulvet. Han mener selv at han har et udiskutabelt talent, og setter alt inn på å slå Susan i dansekonkurransen.

Yngstegutten Michael har meldt seg inn i Sjøforsvaret, og både humør og hormoner går opp og ned. Michael er overbevist om at de dårlige karakterene han har fått til eksamen henger sammen med interessen for jenter. Det faderlige opphav, Ben, formaner sin sønn om ikke å ha så store forventninger. Klarer han det, blir han aldri skuffet.

Om serien
Familien Harper er en helt vanlig familie - men deres tilværelse virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene også forplanter seg til tannlegekontoret.

I denne serien har imidlertid datteren Janey flyttet hjemmefra, og datteren til Bens fetter, Abi, har flyttet inn i det harperske hjem.


Situasjonskomedie produsert av BBC
Originaltittel: "My Family", serie 4
Originaltittel episode: "They Shoot Harpers, Don’t They?"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Kris Marshall (Nick), Daniela Denby-Ashe (Janey), Gabriel Thomson (Michael)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83