Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 30. april 1999 kl 22.00 Nytt på nytt

Nytt på nytt

NRK1 fredag 30. april kl 22.00
Nytt på nytt

RV og Aftenposten på hvert sitt lag

RV- leder Aslak Sira Myhre er på lag med Anne-Kat. Hærland og Aftenposten-redaktør Per Egil Hegge hjelper Knut Nærum i kveld når lagene møtes til dyst i Nytt på nytt. Hvem har fulgt best med i ukens nyhetsbilde?
På landsmøtet i februar krevde RV- leder Aslak Sira Myhre en fullstendig gjennomgåelse og fornyelse av partiets politikk. Partiet har anstrengt seg for å gi sosialismen et nytt innhold. Aslak Sira Myhre legger imidlertid politikken på hylla i kveld og konsentrerer seg om nyhetsbildet sammen med sin lagleder Anne-Kat. Hærland.
Som motstandere får de Aftenposten-navnet Per Egil Hegge, en av avisens mest trofaste og respekterte skribenter gjennom tidende og lagleder Knut Nærum, blant annet kjent for sine gode, satiriske tekster.
Det er med andre ord to svært ulike lag som skal vise hvem som har fulgt best med i nyhetsbildet denne uken. Jon Almaas er programleder og styrer det hele med fast hånd.
Nytt på nytt har etter tre sendinger et gjennomsnittlig seertall på 431666 seere. Slett ikke dårlig til å være sent på en fredagskveld.

NRK1 fredag kl. 22.00

Til redaksjonen
Bilde av programleder Jon Almaas, Anne-Kat. Hærland og Knut Nærum ligger på internett på 9. april 1999.

Norsk underholdning
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programleder: Jon Almaas
Prosjektleder: Guri Skavlan