Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 15. oktober 2011 kl 18.30 Stikk!

Møter sin far


Fosterforeldrene overtaler Molly til å treffe faren sin i fengselet, men hun er i sterk tvil om det er en god idé. Faren til Truls er forbannet over at sønnen mistet generalprøven til Klassiske Talenter, men sier han har ordnet en ny sjanse for ham før skolekonserten.

Molly treffer faren i fengselet. Han gir henne en CD med opptak av sangen de sang sammen da hun var liten, og han ønsker at de skal gjenoppta kontakten. Men hun synes fortsatt at det er vanskelig å stole på hans nye løfter om en fremtid sammen.

Truls drar til Klassiske Talenter med Kathrine, men lover Molly å rekke tilbake til skolekonserten så de får forberedt seg til fremføringen. På skolen fylles salen opp av forventningsfulle foreldre og publikum. Rektor ønsker velkommen og The Maniacs blir annonsert, men Truls har ennå ikke kommet. '

Om serien
Molly er tolv år og i ferd med å flytte inn hos nye fosterforeldre. Hun har bodd i flere fosterhjem tidligere, men det har aldri gått særlig bra.

Molly vet at dette er hennes siste sjanse, og hun ønsker å gjøre alt for at det skal lykkes denne gangen. Men fortiden hennes vender stadig tilbake og gjør det vanskeligere enn hun trodde å starte på nytt med ny familie, nye venner og ny skole.

Norsk dramaserie i seks deler
Originaltittel: Stikk
Produsert av: Nordisk Film TV AS
Kontaktadresse for presse: presse@nrk.no, tlf: 414 28 800TV-seere bes kontakte Publikumsservice, info@nrk.no,, tlf: 815 65 900