Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 3. desember 1999 kl 20.15 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone

NRK1 fredag 3. desember kl 20.15
Beat for beat - tone for tone (4)

Rutinerte musikere sist ut

I kveld er det klart for århundrets siste \"Beat for beat\" med Ivar Dyrhaug. Etter kveldens program må vi vente helt til 14. januar før Dyrhaug og hans musikervenner er tilbake på tv- skjermen.
I det siste programmet så langt har programlederen fått med seg rutinerte Marianne Antonsen og Tor Endresen. Både Marianne og Tor har vært en del av det norske musikklivet i mange år.
Tor er kanskje best kjent for sine Grand Prix-deltakelser og Lollipop-opptredener, noe som tilsier at denne musikkonkurransen er midt i blinken for han. Med på sitt syngende lag har han allsidige Marianne, som sannsynligvis også kjenner godt til de mange sangtitlene Ivar Dyrhaug er på jakt etter.
Motstanderne er NRKs egen barne-TV-onkel, Jan Erik Larsen. Han er best kjent fra \"Go\' Elg\" på fredags ettermiddag, men denne høsten har han overlatt roret til andre, og jobber nå med nye prosjekter innad i NRK. Han har med seg TV2s barne-TV-tante Berit Bomann, som har underholdt barn på morgenen. I tillegg synger Berit i bandet D.D.R. sammen med NRKs Atle Antonsen. D.D.R. spiller kanskje ikke den type musikk vi får høre i kveld, men ballasten til å klare seg i Dyrhaugs musikkonkurranse burde Berit ha.

NRK1 fredag kl 20.15

Bilder (via Scanpix/Internett)
Rutinerte Marianne Antonsen og Tor Endresen møter Berit Bomann og Jan Erik Larsen hos Ivar Dyrhaug i \"Beat for beat\" i kveld. (Foto: Scanpix)

Egenprodusert musikk/underholdningsprogram
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18