Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 27. februar 2003 kl 19.30 Ungkarsreiret

Frustrert Mike

Mike (Eddie Kaye Thomas) og Euan (Sean Maguire). (Foto: Warner Bros.)
Mike (Eddie Kaye Thomas) og Euan (Sean Maguire). (Foto: Warner Bros.)
Mike føler seg nesten som Euans "kone" fordi kameraten alltid spanderer på ham når de gjør noe sammen. Problemet er at han alltid er blakk, men nå vil han ikke lenger leve på Euan.

Deres årlige skitur står for døren, og Mike har bestemt seg for å trekke seg ettersom han ikke har penger. Men Euan, som gjerne vil ha Mike med seg i skibakkene, får en god idé. Han later som om han har bruk for Mike til å gjøre en jobb i firmaet, og dermed kan den pengelense kameraten tjene seg en slant til turen.

Om serien
"Ungkarsreiret" følger livet til Euan, Mike, hans kjæreste Liz og deres kompis Chau, som jobber på en vietnamesisk restaurant rett over gata. Euan en glatt og sjarmerende brite med meget gode talegaver – spesielt i forhold til det annet kjønn. Han møtte sin amerikanske kompis Mike mens de begge studerte i England. Nå er de to glade ungkarene havnet i New York og skal ta fatt på voksenlivet. Skjønt, Mike har kjæreste – noe Euan syns er helt bortkastet når det finnes så mange vakre damer der ute.

Serien er laget av produsentene Paul og Chris Weitz som også står bak storfilmene "American Pie", "Nutty Professor II: The Klumps" og "Antz". Britiske Sean Maguire er kjent fra "Østkantfolk", og både Eddie Kaye og John Cho spilte i ungdomskomedien "American Pie".

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Off Centre
Produksjon: Warner Bros. og Dream Works Productions
Regi: Mark Cendrowski, Gerry Cohen
I noen av rollene: Eddie Kaye Thomas (Mike Platt), Sean Maguire (Euan Pierce), Lauren Stamile (Liz Lombardi), John Cho (Chau Presley), Jason Winston George (Status Quo)
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36 hilde.ljoen@nrk.no