Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 28. mars 2010 kl 20.10 Himmelblå

Far og sønn

Robin (Sebastian Warholm) kommer godt overens med pappaen sin, til tross for at det er lenge siden de så hverandre sist. Marit har litt problemer med at Terje (Kyrre Hellum) får økt innflytelse på sønnen. Foto: Liv Ask / NRK
Robin (Sebastian Warholm) kommer godt overens med pappaen sin, til tross for at det er lenge siden de så hverandre sist. Marit har litt problemer med at Terje (Kyrre Hellum) får økt innflytelse på sønnen. Foto: Liv Ask / NRK
Høysommeren er på sitt vakreste på Ylvingen. Men til tross for at Marit og Terje har en god tone, oppstår det en kamp om Robin mellom dem.

Plutselig en dag forteller Terje at han skal på en treukers turné i USA med bandet sitt, og han vil gjerne ha med Robin. Marit nekter, men får råd av Roland om å la ham reise. Han mener far og sønn må få være sammen og at det vil bli en fantastisk opplevelse for Robin.

Iris avsløres
Etter et besøk på fastlandet rapporterer Karoline at Iris bor sammen med Gaute, og ikke i sin egen leilighet. Marit blir rasende og oppsøker Iris, der hun ganske riktig finner hybelen tom.

Stjålne blikk
Karoline legger ikke skjul på at hun ikke er videre begeistret for Thomas og Stina. Men Stina overrasker når hun ber Karoline på middag, og Karoline føler hun må takke ja. Det blir en hyggelig kveld for alle, og ikke minst Thomas lar seg sjarmere av Karoline.

Roy gjør det slutt
Roy er rasende på Rakel etter bokavsløringene og gjør det slutt. Halle, Brynjar og Leif trøster så godt de kan, og de fire karene arrangerer et spontant gravøl. Roy våkner i en grøft dagen etter, og vakler hjem. Fyllesjuk legger han seg til rette i stolen for å se på kveldens lottotrekning…

Om serien
"Himmelblå" er en varm og morsom feelgood-serie med handling lagt til den naturskjønne øya Ylvingen i Nordland.

De første åtte episodene ble sendt i 2008, og var en enorm suksess for NRK. Serien både åpnet og avsluttet med milliontall, hvilket gjorde "Himmelblå" til tidenes mest sette dramaserie i Norge.

Nå står de siste ferske åtte episodene for tur, og vi følger øyboerne videre gjennom hverdagsliv og fest, dramatikk, kjærlighet, gleder og sorger.

Dramaserie etter en idé av Timothy Prager, sesong 3 (8 episoder)
Produksjon: NRK Drama
Manusforfattere: Lasse Nederhoed
Manusredaktør: Margrete Kåset
Regi: Trond Fausa Aurvåg
Produsent: Vegard Stenberg Eriksen, Tore Bergstrøm
Medvirkende: Line Verndal (Marit), Elvira Haaland (Iris), Sebastian Warholm (Robin), Ketil Høegh (Brynjar), Ingrid Vollan (Britt), Lena Kristin Ellingsen (Karoline), Hallvard Holmen (Roy), Terje Skonseng Naudeer (Roland) m.fl.
Pressekontakt: Nathalie Sprus, 23 04 45 75/909 42 708
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 / Publikumssevice