Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 24. oktober 2005 kl 20.05 Ramsay ryddar opp

Mesterkokkens magiske oppskrift

Gordon Ramsay (i front) sammen med den italienske restauratøren Francesco Mattioli og hans mannskap på The Wallnut Tree Inn i Wales. (Foto: Optomen Television)
Gordon Ramsay (i front) sammen med den italienske restauratøren Francesco Mattioli og hans mannskap på The Wallnut Tree Inn i Wales. (Foto: Optomen Television)
The Walnut Tree Inn i Wales har lenge hanglet av gårde. På overflaten ser kanskje alt fint og flott ut, men sannheten er at restauranten er i store vanskeligheter. I kveld ser vi hva Ramsey gjør for å redde situasjonen og hvordan han får stedet ut av den sorte gryte.

På The Walnut Tree Inn har kjøkkensjefen sagt seg opp, og maten holder ikke mål. Inne i anretningen kryper det kakerlakker rundt på gulvet.

Kanskje ikke så rart at gjestene flykter fra stedet og at eieren er gått konkurs.

Derfor kaller han på Ramsay for å få hjelp, og mesterkokken kommer ham til unnsetning.

Ramsay får en uke på seg til å rette opp i alt som er feil med The Walnut Tree Inn. Hvilke grep tar han og hvordan får han stedet til å gå igjen?

Mer om serien
Sammen med den engelske stjernekokken Gordon Ramsay blir vi med til fire forskjellige restaurantene som alle er på sammenbruddets rand. I løpet av dokumentarserien viser Ramsay hva som kan gjøres for å rette opp i forholdene. Hva er Ramsays magiske oppskrift?

The Walnut Tree Inn (Wales), The Glass House (Lake District) Bonaparte (Yorkshire) og Moore Place Restaurant (Surrey) heter restaurasjonene som er i faresonen. De får alle besøk av Gordon Ramsay i serien "Ramsay rydder opp".

Britisk dokumentarserie i fire deler (2004)
Originaltittel: Ramsay’s Kitchen Nightmare
Produsert av: Optomen Television
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57