Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 19. mars 2005 kl 20.25 Den store klassefesten

Høy temperatur

Samantha Fox har et godt grep på Dan Børge Akerø. (Foto: Ørn Borgen, Scanpix)
Samantha Fox har et godt grep på Dan Børge Akerø. (Foto: Ørn Borgen, Scanpix)
Når 80-talls pinupen og sangeren Samantha Fox inntar scenen i Den store klassefesten blir det liv! Selv den ellers så beherskede programleder Dan Børge Akerø blir satt ut av den freske fruen.

Gjestene i kveld er Gunn-Rita Dahle og Bjarte Hjelmeland som var russ i ’89 - midt i Samanta Fox sin storhetstid. Derfor er det høyst betimelig at den britiske sexbomben står for den musikalske godbiten i studio i kveld.

Sporty gjester
Det er et innholdsrikt program Dan Børge Akerø byr på i kveld. Vi vil se ukens gjester i svært uvante situasjoner. Bjarte Hjelmeland blir satt i "Kvitt eller dobbelt"-boksen og må svare på spørsmål om sitt store forbilde, Jan Eggum. Gunn Rita Dahle gjør stor suksess som Anastacia-imitator sammen med Great Garlic Girls.

Om Den store klassefesten
Ni lørdager fram mot påske inviterer Dan Børge Akerø seerne og tidligere klassekamerater til Den store klassefesten. Hver lørdag tar to kjendiser, politikere eller kjente idrettsutøvere med seg klassen sin fra barne- eller ungdomstida i studio.

Den store klassefesten fikk Gullrute-prisen for beste underholdningsprogram i 2002, og som vanlig kan programleder Dan Børge Akerø by på spennende oppgaver, utfordringer og overraskelser i studio for de to gjestene og klassekameratene deres.

Egenprodusert underholdningsprogram fra NRK Underholdning
Programleder: Dan Børge Akerø
Prosjektleder: Eva Marie Gransæter
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf 23 04 98 41/90 95 53 64

Vises også i Nett-TV.