Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. juli 2002 kl 19.30 Billetten

Lokale kjendiser i Hommelvik

To blide Trondheimspatrioter: Liv Sandven, varaordfører i Trondheim, og Ola By Rise, assistenttrener i Rosenborg. (Foto: NRK)
To blide Trondheimspatrioter: Liv Sandven, varaordfører i Trondheim, og Ola By Rise, assistenttrener i Rosenborg. (Foto: NRK)
I det fjerde programmet får vi møte to ihuga Trondheimspatrioter, selv om den ene kommer fra Bergen. Liv Sandven og Ola By Rise danner utfordrerlaget på Café Rampa hos Viggo Valle i kveld.

Varaordfører i Trondheim, Liv Sandven, kan se tilbake på en travel, men hyggelig vår i forbindelse med prinsessebryllupet. Som tidligere fungerende ordfører var hun i mai vert for celebre gjester fra hele Europa. Liv er født i Bergen, og utdannet lærer.

Ola By Rise har vært keeper i Rosenborg i mange år, og jobber nå som assistenttrener for den suksessrike fotballklubben fra Trondheim. Ola har også flere år bak seg som journalist i Adresseavisen. Deltakerne på Trondheimslaget er to kulturinteresserte og samfunnsengasjerte mennesker med solid ballast foran kveldens oppgjør.

Om ”Billetten”
Spørreleken ”Billetten” sendes i år for fjerde gang. Deltakerne får seks oppgaver i hvert program, hvor det gjelder å kombinere elementer som tilsynelatende ikke har noe med hverandre å gjøre, men som til sammen skal lede fram til et geografisk sted.

Som i fjor vil to tomannslag konkurrere mot hverandre i hvert program etter utslagsmetoden. Premien er en togbillett til hvor som helst i Norge, og en liten slump penger til reisekassa – avhengig av hvor mange poeng de tar. I hvert program kommer et nytt utfordrerlag til stasjonen, spennende mennesker som representerer ulike yrker og fagområder, men som har det til felles at de liker å reise – og ikke minst konkurrere.

Egenprodusert underholdning fra NRK Sør-Trøndelag
Programleder Viggo Valle
Prosjektleder Henning Skjæret
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83