Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 9. august 2004 kl 20.00 Taxi, taxi

Oppklaring?

Har denne bonden drept overinkassosjefen? (NRK-foto: Ole Kaland)
Har denne bonden drept overinkassosjefen? (NRK-foto: Ole Kaland)
Etterforsker Gunnar Veum har funnet ut at drapet mest sannsynlig ble begått på en gård med sau og installasjonskunst. Det har også drosjesjåførene og sentralborddamene fått nyss i. Hvem kommer først? Og finner de morderen?

Drosjesjåførene er sikre i sin sak. Nå skal morderen fakkes og faktureres! For Martin har enda ikke fått betalt for turen. De drar opp på gården til Ronnys fettere. Dit har også politiet tenkt seg for å møte Amish-kunstneren.

Gudrun & Tilla har lyttet til politiradioen, stjeler en tandemsykkel og tråkker av gårde. Vil de rekke fram i tide, og vil de avsløre morderen?

Jeanette er fortvilet over at morderen ikke er hennes trønderske elsker, men en med sauelort på klærne. Men så får hun endelig sjansen til å bli stor stjerne…

Om serien
I sommer blir det gjensyn med "Taxi, taxi", en krimserie på åtte episoder med Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge i alle rollene.

Men dette er selvsagt ingen vanlig krim. Humor er fremdeles det bærende elementet, og vi møter igjen mange av de kjente, og kjære figurene til trioen, som for eksempel taxisjåførene. Det dukker selvsagt også opp nye, hysteriske karakterer.

"Kvinner på randen" har hatt suksess både på scenen og på tv, og anmelderne har nesten sloss om å komme opp med de mest smigrende superlativene om bergenstrioen.

NRK Underholdning
Egenproduksjon
I rollene: Elisabeth Moberg, Marit Voldsæter og Kjersti Berge
Prosjektleder: Hasse Lindmo, 23 04 26 86/ 90 85 11 80
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18 / 98 48 02 78