Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 5. juni 2005 kl 17.00 Salmesus fra Sørlandet

Evangelisten som aldri gir opp

Pastor Jan Gossner og programleder Anette Strømsbo Gjørv. (Foto: NRK)
Pastor Jan Gossner og programleder Anette Strømsbo Gjørv. (Foto: NRK)
- Folk sier ikke nei til Jesus! Det er alle menneskelige forordninger rundt de sier nei til! sier Arild Edvardsen i samtalen med programleder Anette Strømsbo Gjørv.

Evangelisten Arild Edvardsen vil aldri slutte å innby mennesker til Jesus. Det er kallet som driver ham, og han har en genuin interesse for mennesker fra ulike kulturer og sammenhenger.

Hans arbeidsområde er vidt; fra det blide Sørlandet og Sarons Dal til afrikanske land. Midtøsten er heller ikke ukjent for denne fargerike Herrens tjener. I samtale med Anette Strømsbo Gjørv forteller han om drivkraften og sine opplevelser.

Alt dette flettes sammen med svingende salmerytmer der også Juniorguttene fra Flekkerøya deltar med sin friske og folkelige sang. En musikalsk stilart hentet fra et miljø som også Arild Edvardsen kjenner godt, bedehusmusikk med stor gjenkjennelse.

Om serien
"Salmesus fra Sørlandet" er produsert i Kristiansand Frikirke som er Norges største lutherske frikirke med over 800 medlemmer. Der arbeider pastor Jan Gossner som også deltar i "salmesus."

Innkjøpt religiøst program
Produsert av Lynor
Prosjektleder i NRK: Marion Klaseie
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53 / 705 75 758