Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 28. desember 2011 kl 21.45 Mildred Pierce

Mildred åpner restaurant


Mildred Pierce går gjennom sitt livs største krise, men velger å legge all kraft inn i arbeidet med å åpne den nye restauranten. Samtidig har hun et komplisert forhold til den pubertale datteren Veda og til den bortskjemte kjæresten Monty.

I etterkant av Mildred Pierces tragedie, fokuserer hun på restauranten hun skal åpne. Etter en treg start, blir "Mildreds" plutselig veldig populær. Mildred henter inn Ida, hennes tidligere servitørkollega, og hun får rutinene på plass. Monty Beragon dukker opp til alles overraskelse på åpningskvelden av restauranten, og alle bortsett fra Mildred vet at han er en kjent og rik polospiller med kjendisstatus.

Veda, hennes datter på 14år, er nesegrus av beundring og utvikler et vennskapelig forhold til ham. Alt Mildred ønsker er å gi Veda et godt liv, så hun kjøper dyre pianotimer og skjemmer bort datteren sin. Men Veda støter istedenfor Mildred bort. Samtidig får Mildrerd problemer med forholdet til Monty.

Om serien
Oscarvinner Kate Winslet gjør en strålende rolle i "Mildred Pierce" som mottok hele 5 Emmy-priser under årets utdeling. Både hovedrolleinnhaver Kate Winslet og Guy Pearce fikk en Emmy for beste kvinnelige og mannelige hovedrolle.

Amerikansk dramaserie i fire deler (2011)
Produsert av HBO
Originaltittel: Mildred Pierce
Pressekontakt: Karoline Berg, tlf: 90108954
TV-seere bes kontakte Publikumsservice:info@nrk.no , tlf: 815 65 900