Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 1. juli 2002 kl 20.55 Sommeråpent

Mye fint besøk på Aker Brygge

Anne Grosvold og Olav Viksmo Slettan. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Grosvold og Olav Viksmo Slettan. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I dag er det åpning av den andre sommeruken fra Aker Brygge der Anne Grosvold er myndig programleder, mens reporter Olav Viksmo Slettan stadig overrasker med nye sprell.

Og denne uken kan Grosvold og hennes medarbeidere love mye storfint besøk. På mandag kommer norske Eva Joly, som har gjort seg svært godt bemerket som korrupsjonsjeger i sitt andre hjemland Frankrike. Den norske sjefen for den svenske filmindustrien, Åse Kleveland, stikker innom på tirsdag og på onsdag kommer tidligere høyesterettsjustitiarius Carsten Smith.

I tillegg til disse besøkene kan selvfølgelig sommerredaksjonen by på artister som skal spille og synge inn sommeren. Maria Solheim, Tre små kinesere, Bjelleklang, Big Bang og Finn Kalvik er de som skal ta seg av den musikalske underholdningen i løpet av uken.

Speiderleir
Ellers blir det besøk på en av sommerens store happeninger, speiderleir. Det er også slik at 3000 kreftforskere denne uken inntar hovedstaden, og hva de vil her får du vite i ”Sommeråpent”. Jan Erik Larssen er fast inventar i sendingen på onsdag, og tar for seg motorer og annet som bråker. Sommerkokk Christian Sommerfelt har nye spennende retter å by på tirsdag og torsdag, og det blir også en innføring i data for folk flest.

Og – vi må ikke glemme Olav som er fast post, og når han slipper løs sommerstid er det ingen som vet hva som kan skje!

NRK Underholdning
Egenprodusert direktesending fra Aker Brygge
Programleder: Anne Grosvold
Reporter: Olav Viksmo Slettan, Svanhild Grov og Noman Mubashir.
Prosjektleder: Ida Simonsen
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10


LENKER
  • Sommeråpent på nett