Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 15. april 2005 kl 19.55 Pausefisken

Alt for damene

Hilde Hummelvoll er programleder for Pausefisken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll er programleder for Pausefisken. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Hilde Hummelvoll er tilbake i sitt reklameunivers i dag, der hun som alltid viser morsomheter fra hele verden. I kveldens program skal vi se at det er viktig å være bevisst på velvære for damene.

Slanking, pupper og kosthold er hovedingrediensene i Pausefisken i kveld. At dette er viktige emner for damene er ingen hemmelighet. Hilde ser nærmere på reklamer med disse temaene.

Også hvite tenner er et av våre skjønnhetsideal. I kveldens program blir det et nostalgisk blikk fra 50-tallet om tannkrem som fjerner den gule hinnen. Vi skal få se at så lenge man har knallhvite tenner kan man tillate seg å gjøre nesten hva som helst, både som gammel dame og trikkekonduktør.

Om programserien
"Pausefisken" er en kavalkade over verdens morsomste reklamefilmer. Det er et program for hele familien der de kan le seg gjennom fredagskvelden, forteller prosjektleder Gitte Calmeyer.

Hilde Hummelvoll er programleder, og hun får boltre seg fritt i bunken av norske og utenlandske reklamefilmer som er laget opp igjennom tidene. Hun lover masse humor, harselas og nostalgi i serien som er på seks episoder.

I løpet av programserien blir det blant annet gjensyn med flere av de gamle, norske reklamefilmene, og vi får oppleve blant andre Harald Heide Steen jr, Rolv Wesenlund og Wenche Foss i litt andre roller enn der vi er vant til å se dem.

I Hildes studio svømmer vakre akvariefisker, noe som retter tankene våre til fjernsynets barndom – den gang det var akvariefisker som gjaldt i pausene mellom hvert program, og ikke reklame.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Hilde Hummelvoll
Prosjektleder: Gitte Calmeyer
Pressekontakt: Sabine Skarstad, tlf 23 04 99 18/90 18 36 10,

LENKER
  • Les mer