Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 16. august 2003 kl 18.30 Kalvøya direkte

Festivalstemning

Birgitte Solberg og Jon Henrik
Birgitte Solberg og Jon Henrik "Jonna" Strøme byr på direktesendt underholdningsshow fra Barnas kulturfestival (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I kveld står Birgitte Solberg og Jon Henrik "Jonna" Støme på NRKs egen scene på Kalvøya i Bærum. De får besøk av popidolene L&R og Miss3, og gir oss høydepunktene fra Barnas Kulturfestival.

Birgitte og Jonna leder et halv times direktesendt show fra festivalen. De lover oss ekte festivalstemning med reportasjer, intervjuer og musikk.

Det nye norske boybandet L8R har en hit med låten "In Da House", og i sommer kom bandets første CD, "Enter the Dragon". Jentetrioen Miss3s album "Urban Generation" har allerede solgt 10 000 eksemplarer.

Besøksrekord
Barnas Kulturfestival arrangeres 15. – 17. august på Kalvøya. Festivalen gikk første gang av stabelen på Ballerud gård i Bærum i 1989, men ble flyttet til Kalvøya i 1995. Den vokser seg større for hvert år, og i fjor satte arrangørene ny publikumsrekord med 44 000 besøkende.

Barne-tv og Lørdagsbarnetimen
I tillegg til "Kalvøya direkte" som vil ha en ungdomsprofil, sendes "Lørdagsbarnetimen" på P1 og "Barne-tv" på NRK1 direkte fra festivalen.

Hege Omre er programleder for "Lørdagsbarnetimen", mens Jonna leder "Barne-tv".

Egenprodusert og direktesendt underholdningsprogram
Programledere: Birgitte Solberg og Jon Henrik "Jonna" Strøme
Prosjektleder: Hermann Gran
Pressekontakt: Frøydis Haug, tlf 23 04 99 18 / 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Kulturfestivalen