Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. september 2004 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Våre mørke sider

Gabrielle (Sibylla Budd) og Kelly (Deborah Mailman) har det hyggelig sammen, selv om livet går opp og ned for dem begge (Foto: Southern Star)
Gabrielle (Sibylla Budd) og Kelly (Deborah Mailman) har det hyggelig sammen, selv om livet går opp og ned for dem begge (Foto: Southern Star)
George og Evans forhold utvikler seg etter hvert til å bli svært nært og personlig. Begge lover den andre å være helt og holdent ærlig – om både dårlige og gode sider. Men på en fest med Evans gamle arbeidskamerater, ser George en side ved Evan som skuffer henne kraftig. Hun tviler på at forholdet deres har noen fremtid.

På arbeidsplassen er Gabrielle sjokkert over en aksjon fra fagforeningen mot uorganiserte arbeidere. Når kollegene ber om Gabrielles støtte til aksjonen, finner hun ut at hun er den eneste som er i mot aksjonen. Uansett bestemmer hun seg for å motarbeide noe hun finner forkastelig. Men er det mulig å innta et moralsk standpunkt når omgivelsene er basert på en samlet front?

Når Gabrielle kommer hjem, ser Tidy dessverre bare den trøtte, slitne og tause Gabrielle, og han bestemmer seg for å ta en avgjørelse.

Christian treffer uventet på Talia igjen. Hun har allerede sett hans mørke side da han sparket henne ut av sengen sin for lenge siden. Nå er Christian interessert i å vise henne sin gode side.

Chloe på sin side har ingen problemer med å uttrykke at hun ikke liker Talia og hennes tro på scientologi-læren, som Chloe mener er falsk.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex delte leilighet tidligere. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det liten suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie prøver å gjøre suksess i tv, og har ellers et turbulent kjærlighetsliv. Det siste kan også sies om Gabrielle, mens Kelly studerer og vil redde menneskeheten.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Dark Side"
Produksjon: Southern Star
Med: Samuel Johnson (Evan); Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly); Sibylla Budd (Gabrielle), Spencer McLaren (Richie), Abie Tucker (Miranda), David Tredinnick (Simon)
Pressekontakt:Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78LENKER
  • Les mer