Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 15. desember 2003 kl 22.30 Store Studio

Juleavslutning i "Store Studio"

Anne Lindmo og Per Sundnes julegave til seerne er smektende musikk fra Thomas Dybdahl. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Anne Lindmo og Per Sundnes julegave til seerne er smektende musikk fra Thomas Dybdahl. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Thomas Dybdahl gjør sitt beste for å skape julestemning i de norske hjem når han spiller live i sesongens siste sending fra Store Studio. I tillegg får Anne og Per besøk av Trygve Hegnar og Åse Kleveland.

Næringslivstoppen Trygve Hegnar har alltid vært flink med penger, og nå har han veldig lyst til å bruke sine evner i bokbransjen. Derfor har han kjøpt en masse aksjer i forlagshuset Gyldendal, i håp om å komme inn i styret der. Men styreformann Erik Must vil ikke slippe ham inn. Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes lurer på hvorfor. Derfor har de invitert Hegnar til "Store Studio", blant annet for å snakke om viljen til makt og gamle fiender.

Norges ledende melankoliker, Thomas Dybdahl, har også i høst gleder anmeldere og fans med sin dype røst og vakre musikk. For å sette alle i den rette julestemningen, spiller han live i kveld.

Åse Kleveland
Norsk kulturliv ble omsider for lite for Åse Kleveland. Hun dro til Sverige hvor hun sporenstreks ble sjef for det svenske filminstituttet. Nå har hun blitt venn med en av de største europeiske filmskaperne noensinne, Ingmar Bergman. Hun kommer til Store Studio for å fortelle om hans aller siste TV-film "Sarabande", som blir vist på NRK søndag. "Sarabande" er oppfølgeren til den legendariske "Scener fra et ekteskap" fra 1973, med Liv Ullmann og Erland Josephson. De spiller også hovedrollene i oppfølgeren.


Selv om dette er sesongen siste Store Studio, får du din dose av Anne og Per også i julen. I Store Studio nachspiel på NRK2 blir det høydepunkter fra høstens sesong. Første program sendes søndag 21. desember.

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio